Vandenbempt zet Martinez aan het denken: internationals bij Club of ... Charleroi

Vandenbempt zet Martinez aan het denken: internationals bij Club of ... Charleroi

10-02-2018 14:38
5

Brandon Mechele zette tot dusver een zeer constant seizoen neer. Velen citeren hem dan ook als mogelijke optie voor de defensieve problemen bij de Rode Duivels. Peter Vandenbempt beaamt dat, al heeft hij nog een verrassend alternatief achter de hand.

De stem van Sporza denkt aan Dorian Dessoleil, de mandekker van Sporting Charleroi. Onze 25-jarige landgenoot is één van de steunpilaren in het succes van de troepen van Felice Mazzu. "Ik vind dat hij momenteel van hetzelfde niveau is als Mechele. Ze staan er allebei. En Ciman verliest toch wat van zijn impact, dus waarom niet één van hun tweeën oproepen?", vraagt Vandenbempt zich openlijk af bij La Nouvelle Gazette.

Toch lijkt het heel wat waarschijnlijker dat Mechele bij de Rode Duivels geraakt. "Daar moeten we eelrijk in zijn. Charleroi maakte de voorbije jaren wel een duidelijke evolutie, maar Club Brugge blijft Club Brugge. Samen met Anderlecht en Standard blijven dat de grootste clubs van het land. Dat zal waarschijnlijk een rol spelen in de selecties voor de nationale ploeg", besluit de journalist.