'Dit is één van de beste weken van het seizoen, nu hebben we nog vijf finales'

'Dit is één van de beste weken van het seizoen, nu hebben we nog vijf finales'

10-02-2018 08:20
1

Met een 3-1 zege tegen Zulte Waregem heeft KRC Genk een grote stap richting Play-Off 1 gezet. Het moet nog een paar punten sprokkelen om zeker te zijn van die plek. Omar Colley was achteraf uiteraard tevreden met het resultaat.

"Dit was een van de beste weken van dit seizoen", glunderde hij achteraf tegenover Radio GRK en exclusief voor VoetbalPrimeur.be.  "Het is altijd leuk om aan de kant van de winnaars te staan. Nu kunnen we ook vooruit kijken. We moeten vooral het goede onthouden en verder blijven werken", zegt hij.

Een mooie periode voor Genk, maar ook een fysiek zware periode. "We hebben al veel gespeeld de laatste weken, daarom zeg ik ook dat dit één van onze beste weken is dit seizoen. Het is niet altijd makkelijk om zo vaak en zo veel na elkaar te spelen. We moeten vooral mentaal gefocust blijven en zoals een team blijven werken. We moeten terug naar de plek waar we horen te staan."

Met nog vier wedstrijden voor de boeg ligt Play-Off 1 voor het grijpen. "De volgende vier wedstrijden zijn allemaal finales. We moeten nu naar onszelf kijken en blijven groeien", klinkt het. "En dan die vijfde nog, tegen Standard (de bekerfinale). We hebben nog minstens vijf finales", besluit de verdediger.