Andere ploegen mogen kruis maken over Play-Off 1: We zullen ons plaatsen

Andere ploegen mogen kruis maken over Play-Off 1: "We zullen ons plaatsen"

05-02-2018 17:11
1

De strijd om de laatste Play-Off 1-tickets is boeiend. Momenteel doen Antwerp, Genk, Waasland-Beveren, KV Kortrijk en Standard nog een gooi naar een top zes plaats. Standard gaat het halen. Tenminste dat stelt Georgios Koutroubis.

Maandag werd Koutroubis bij Standard voorgesteld als nieuwe speler. De Griek denkt dat de Rouches de rest gaan aftroeven. "Gezien de kwaliteit die Standard in zijn rangen heeft, vind ik niet dat we op de negende plaats thuishoren. We zullen ons plaatsen voor PO 1", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Standard nam de 26-jarige Griek over van Panathinaikos. "Ik wilde Griekenland graag verlaten en was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik voel dat ik met naar Luik te komen de juiste keuze heb gemaakt. Ik heb een maand niet gespeeld maar voel me fysiek klaar."

Koutroubis liet ook nog even weten hoe Ricardo Sa Pinto hem het best kan gebruiken. "Mijn voorkeur gaat uit naar een systeem met twee centrale verdedigers, maar met drie is eveneens prima. Ik kan ook als verdedigende middenvelder uit de voeten indien nodig."

Lees ook: Strijd om Play-Off 1 wordt buitengewoon spannend: zes kanshebbers, twee tickets