Pozuelo bekent: Er zijn twee clubs waar ik niet graag naartoe ga

  Pozuelo bekent: "Er zijn twee clubs waar ik niet graag naartoe ga"

  dinsdag 16 januari 2018 om 12:15

  Voor Racing Genk breken er belangrijke maanden aan, want na de winterstop moeten de Limburgers hun fans iets laten zien. Alejandro Pozuelo moet ook terug opstaan, te beginnen bij de inhaalwedstrijd op KV Oostende.

  Op 27 december werd die match afgelast wegens het noodweer. Nu maakt Pozuelo weer de trip, al doet hij dat wel een beetje met tegenzin. "Er zijn twee ploegen waar ik niet graag naartoe trek: Charleroi en Oostende. Het kleine veld, de moeilijke omstandigheden, de tegenstander, al die factoren maken er een lastige uitmatch van. Toch zullen we kansen krijgen, als we ons normale spel spelen", verklaart hij in Het Belang Van Limburg.

  Onder nieuwkomer Philippe Clement zit hij naar eigen zeggen beter in zijn vel. "Het vertrouwen stond op een laag pitje. Intussen merk ik opnieuw een grotere drang om te winnen, om te strijden. Ook het tactisch concept dat hij erin wil slijpen, is meer geënt op het DNA van deze spelersgroep. Hij wil méér druk vooruit en dat is op maat van Malinovskyi en mij."

  Pozuelo komt zo ook opnieuw terecht op de nummer tien, veruit zijn beste positie. "Dat doet mij deugd, want het is mijn natuurlijke positie, ik ben zo opgeleid. Anderzijds begrijp ik ook wel dat er na het uitvallen van Berge en Heynen geschoven werd. Maar goed, dit voelt goed aan."

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15138
  dinsdag 16 januari 2018 om 12:35
  Dat is me inderdaad ook al opgevallen in KVO, dat veld lijkt echt bijzonder klein.
  Vind ik leuk
  freeman +11567
  dinsdag 16 januari 2018 om 12:54
  Kunnen moeilijk uitbreiden langs de " zee-zijde " , wordt anders een waterpolo terrein ! :-)
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +15138
  dinsdag 16 januari 2018 om 12:57
  Of samen surfen naar een nieuwe voorzitter ;)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws