Het was heerlijk om Eden Hazard zo aandoenlijk te zien knoeien

"Het was heerlijk om Eden Hazard zo aandoenlijk te zien knoeien"

15-01-2018 10:45
4

Chelsea raakte vorig weekend niet verder dan 0-0 tegen Leicester City. Eden Hazard kon de ban niet breken en werd zelfs gewisseld. Jan Mulder genoot op zijn eigen manier van de wedstrijd.

In zijn column in Het Laatste Nieuws maakt hij duidelijk dat de match van Hazard een echte ramp was. "We geloven onze ogen niet: Eden struikelt over de bal. De volgende bal: hij struikelt. Even later geeft hij een volstrekt on-Eden-achtige pass, namelijk volledig verkeerd. En weer gaat er iets fout. Vervolgens (de spelers van Chelsea blijven hem natuurlijk aanspelen, Hazard is het middelpunt aller dingen van het team) dribbelt hij zich de verkeerde richting in: balverlies. Zelfs Bakayoko kijkt er vanop."

"Misschien had Hazard een off-day. Misschien trof hij gewoon een dag die je niet meer voor mogelijk had gehouden. Dat kan. Messi, minder in vorm, heeft nog nooit een voetbalwedstrijd zo raar in elkaar gefiguurzaagd als Hazard zaterdag deed. Maar opeens zag ik een soort schoonheid. Eigenlijk was het prachtig om een groot speler als Eden Hazard aandoenlijk te zien knoeien. Hij gaf alle amateurs in de wereld hoop. Eden voetbalde zaterdag niet, hij gaf ons, de minder begaafden, troost", besluit Mulder.