'Anderlecht heeft opvallend transferplan in petto met de Stanciu-miljoenen'

'Anderlecht heeft opvallend transferplan in petto met de Stanciu-miljoenen'

14-01-2018 18:48
5

Dat Nicolae Stanciu verkocht zal worden, lijkt wel een zekerheid. De club heeft ook geld in de kas nodig om nog wat transfers te regelen. Het geld van de Roemeen zal Anderlecht dan ook meteen investeren.

Volgens La Dernière Heure moet het geld van Stanciu voor verschillende versterkingen gaan zorgen. Het gaat echter niet om definitieve aankopen. Paars-wit zou van plan zijn om meerdere spelers te huren met aankoopoptie. Eerder gebeurde het al met Kenny Saief. Een constructie die Anderlecht dus opnieuw probeert te herhalen.

Dan moet het eerst Stanciu nog zien te verkopen. De Roemeen leek op weg naar Sparta Praag, maar Anderlecht wees het bod van de Tsjechische club af. De Brusselaars willen het onderste uit de kan halen.

Dat de supporters van Anderlecht lang moeten wachten op nieuwe aanwinsten, zou ook het plan geweest zijn van Herman Van Holsbeeck. De manager van Anderlecht wacht volgens de Waalse bron namelijk wel vaker tot het einde van de wintertransferperiode om toe te slaan. Dat zal ook deze keer het geval zijn.