UPDATE: 'Stanciu wacht op Anderlecht, Roemeen wil naar Tsjechië'

UPDATE: 'Stanciu wacht op Anderlecht, Roemeen wil naar Tsjechië'

14-01-2018 20:50
20

De transfer van Nicolae Stanciu naar Sparta Praag is nog niet in kannen en kruiken. De Roemeen leek naar Praag af te reizen, maar bij de Tsjechische topclub heeft men nog geen akkoord bereikt met Anderlecht.

"Anderlecht heeft ons bod zaterdag niet aanvaard", reageerde Adam Kotalik, de sportief manager van Sparta Praag bij iSport. Volgens zijn Roemeense makelaar was er wél een akkoord over een bedrag van rond de vijf miljoen euro. Dat blijkt echter wat te voorbarig geweest te zijn. Anderlecht hoopt nog meer te ontvangen voor de recordtransfer.

Beide ploegen zitten de komende uren en dagen nog rond de onderhandelingstafel. Toch heeft Sparta Praag nog een andere optie achter de hand. Als het er niet in slaagt om Stanciu aan te trekken, hoopt het Guelor Kanga aan te kunnen trekken. De Gabonees komt momenteel uit voor Partizan Belgrado. Hij zou amper één miljoen euro moeten kosten, heel wat minder dan Stanciu dus.

Update 20:51 uur: Anderlecht mag dan nog geen akkoord bereikt hebben met Sparta Praag, Stanciu heeft dat wel. De Roemeen wil graag naar Tsjechië vertrekken, maar Anderlecht blijft moeilijk doen over de prijs. Dat meldt de Roemeense journalist Emanuel Rosu.