'Onrust' bij Chelsea: 'Als ze me weg willen hebben, moeten ze me ontslaan'

  'Onrust' bij Chelsea: 'Als ze me weg willen hebben, moeten ze me ontslaan'

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 11:16za 13-01-2018 om 11:16

  Antonio Conte verzekert dat hij niet van plan is om op te stappen bij Chelsea. Naar verluidt kan de Italiaan het moeilijk vinden met de directie, maar gaat hij alleen weg als hij ontslagen wordt.

  "Ik ben volledig gefocust op Chelsea en op het werken met mijn spelers zodat we beter worden", zegt Conte op een persconferentie, als hem gevraagd wordt hoe de vork in de steel zit. "Ik ben blij met wat ik nu doe en wat ik in het verleden heb gedaan. Ik heb nog een contract voor een jaar en de club zal me moeten ontslaan als ze me weg willen hebben. In het hedendaagse voetbal is het lastig te voorspellen of je jarenlang bij een club blijft, vooral in Engeland."

  Conte doelt op de ontslaggolf in de Premier League. Managers krijgen geen maanden meer de tijd om iets op te bouwen, maar moeten direct presteren. "Hiervoor stonden managers jarenlang aan het roer. Nu besluiten de clubs ineens om ze eerder te ontslaan." Dit seizoen werden onder andere de Nederlandse topcoaches Ronald Koeman en Frank de Boer vroegtijdig ontslagen.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15925
  zaterdag 13 januari 2018 om 11:45
  Ook ne gezellige mens..
  Vind ik leuk
  CedricVDE +1194
  zaterdag 13 januari 2018 om 15:37
  Maar hij heeft wel gelijk. Een trainer die na een maand al terug ontslagen word is schering en inslag daar. Zo kan je toch geen ploeg opbouwen. Een trainer heeft tijd nodig om zijn systeem door te zetten.
  Vind ik leuk
  CM99 +68
  zaterdag 13 januari 2018 om 16:21
  Als je uw potentiële beste spits geen kansen geeft tja...
  Vind ik leuk
  CedricVDE +1194
  zaterdag 13 januari 2018 om 17:28
  Batschuayi is toch niet beter als Morata. Morata heeft het bij een topploeg als Juventus kunnen maken en was naar mijn mening even goed als Benzema vorig jaar. Batschuayi heeft het gemaakt bij... Marseille nu niet direct een wereldploeg toch?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws