'Dat ik geen kansen kreeg bij RSCA was een beslissing van de coach'

'Dat ik geen kansen kreeg bij RSCA was een beslissing van de coach'

08-01-2018 19:20
3

Hamdi Harbaoui moet ervoor zorgen dat het seizoen van Zulte Waregem nog wat glans krijgt. De spits moet voor goals zorgen bij Essevee. Goals die hij bij RSC Anderlecht niet kon maken. Al kreeg hij naar eigen zeggen geen kansen.

"Dat ik bij Anderlecht eerst mijn kans kreeg en dan niet meer, was louter een beslissing van de coach (eerst Weiler, nadien Vanhaezebrouck, red.). Ik heb gewerkt tot de laatste minuut, maar dat was niet genoeg", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Bij Essevee hoopt hij weer wat speelminuten te krijgen. "Ik ben een winnaar: ik speel graag, ik scoor. Daarom dat ik ook voor Zulte Waregem koos en niet voor een nieuw avontuur in het Midden-Oosten: deze club kan gewoon zo veel beter."

Speelminuten en dus ook goals. "Ik heb de reputatie een goalgetter te zijn", zegt hij. "ik heb voor Zulte Waregem gekozen omdat ze een goede aanvaller nodig hadden. Ik hou ervan als een trainer me veel verantwoordelijkheid oplegt. Het antwoord na het vertrek van Leye? Dat ben ik", besluit de Tunesiër.

Lees ook: Harbaoui laat zich gelden met doelpunt, maar kan nederlaag Essevee niet voorkomen