Nieuwe hoop voor Anderlecht: 'Woestijnclub wil Stanciu aantrekken'

Nieuwe hoop voor Anderlecht: 'Woestijnclub wil Stanciu aantrekken'

04-01-2018 10:05
5

Het huwelijk tussen Anderlecht en Nicolae Stanciu lijkt stilaan over. Gescheiden is er nog niet, maar volgens Goal.com flirt Al Hilal openlijk met de Roemeen. Voor Anderlecht is dat geen slecht nieuws, want de club uit Saoedi-Arabië is kapitaalkrachtig. 

Al Hilal is al een tijdje op zoek naar offensieve versterking en het is niet de eerste keer dat de club aan Stanciu wordt gelinkt. Nu Al Hilal Matías Britos dreigt te verliezen en trainer Ramon Diaz niet de grootste fan is van het alternatief in zijn selectie Gelvin Rivas, komt het dossier van Stanciu weer op tafel.

Voor alle duidelijk uit Saoedi-Arabië is/was er nog interesse in Stanciu. Bij Al Wahda denkt Laurentiu Reghecampf nog altijd aan Stanciu. De Roemenen werkten bij Steaua Boekarest nog samen. Reghecampf is trouwens samen met Anamaria Prodan, de zaakwaarnemer van Stanciu. 

Ondertussen dreigt Sparta Praag achter het net te vissen. De Tsjechen lijken voorlopig niet verder te willen gaan dan een bod van vier miljoen euro. Anderlecht betaalde twee zomers geleden meer dan het dubbele voor zijn recordaankoop.