OFFICIEEL: Anderlecht zwaait Beric uit, flop vliegt al naar Spanje

OFFICIEEL: Anderlecht zwaait Beric uit, flop vliegt al naar Spanje

02-01-2018 13:00
1

Robert Beric is definitief terug naar AS Saint-Étienne. Het was enkel nog wachten op een officiële bevestiging en die is er dinsdagmiddag dan ook gekomen via de officiële kanalen van de Fransen, die Beric terughalen na een mislukte uitleenbeurt aan Anderlecht. 

De clubs zijn er na gesprekken uitgeraakt, zo melden de Fransen op de eigen website. "Saint-Etienne en Anderlecht hebben een akkoord bereikt om de leningsovereenkomst van Robert Beric stop te zetten Beric vliegt zelfs mee naar Spanje, waar Saint-Etienne een trainingskamp tot vrijdag afwerkt'', zo schrijft de nummer 16 uit de Ligue 1. 

Er is zoals verwacht dus een sneller einde gekomen aan de samenwerking tussen Anderlecht en Beric. De Sloveense spits werd met de nodige verwachtingen naar het Astridpark gehaald, maar kon nimmer voldoen aan de verwachtingen. Hij kreeg zowel onder René Weiler als Hein Vanhaezebrouck nauwelijks speeltijd, omdat hij zowel Lukasz Teodorczyk als Hamdi Harbaoui voor zich moest dulden in de pikorde. Dat zei veel over het weinige vertrouwen dat de staf in Beric had. In totaal kwam hij in zes matchen slechts tot 158 minuten en daarin wijst Beric de netten niet te trillen.

Lees ook: LOL! 'Ministerie van Sport' neemt op heerlijke wijze afscheid van superflop Beric