Weert Anderlecht bewust De Mos? 'Mag niet te kritisch zijn'

Weert Anderlecht bewust De Mos? 'Mag niet te kritisch zijn'

01-01-2018 10:06
7

Aad de Mos is iemand met een bijzondere kijk op het voetbal. De Nederlander laat zich graag uit over wat er op de Belgische velden gebeurt, maar dat wordt hem blijkbaar niet altijd in dank afgenomen. Dat bekende De Mos tegenover Het Nieuwsblad.

In de krant had hij dubbelinterview met Geert De Vlieger. De twee spraken onder meer over aan wie ze een jaarabonnement van een Belgische club wilden cadeau doen. Toen maakte De Vlieger de opmerking dat De Mos waarschijnlijk geen jaarabonnement nodig heeft in ons land. "Word jij nooit uitgenodigd bij Anderlecht als ex-trainer?" "Nooit", klonk het antwoord van De Mos. 

De Nederlander zag er zelf de humor van in. "Ik mag ook niet te kritisch zijn of ik krijg een telefoontje. Toen ik nog in Stadion zat, gebeurde dat vaak. Van verschillende clubs", doet hij het verhaal met een kwinkslag af. 

Ook De Vlieger vindt het niet erg dat hij niet vaak in het stadion zit. "In dit weer? Een abonnement op Play Sports volstaat. (lacht) Dit seizoen moet je als supporter toch al vaak gedacht hebben: Had ik wel moeten komen?"