'Ontevreden Anderlecht wil huurling sneller lozen dan verwacht en opent gesprek'

'Ontevreden Anderlecht wil huurling sneller lozen dan verwacht en opent gesprek'

25-12-2017 10:58
2

RSC Anderlecht wil af van Robert Beric, hoe sneller hoe liever. De Sloveense spits werd pas afgelopen zomer gehuurd van AS Saint-Etienne, maar kon in zijn eerste maanden geen potten breken. De Brusselaars zien dat ook niet meer veranderen.

But Football Club weet dat Anderlecht rond de tafel zit met de Franse eigenaar van Beric. Paars-wit hoopt dat de traditieclub bereid is om de Sloveen deze winter al terug over te nemen, terwijl het oorspronkelijke huurcontract eigenlijk tot komende zomer liep. De kaarten liggen alvast goed voor Anderlecht, want Saint-Etienne kan wel nog wat aanvallende stootkracht gebruiken.

Zo lijkt er na amper vijf maanden al een einde te komen aan de passage van Beric in het Astridpark. Die kan gerust als flop omschreven worden. Tot dusver kwam de aanvaller amper tot vijf optredens, enkel in de topper op Club Brugge (5-0) startte hij in de basis. Nochtans verkeert de concurrentie diep in de spits ook niet bepaald in topvorm. Scoren lukte Beric (nog) niet in het shirt van Anderlecht.