Keert Carcela terug naar België? Tweet laat weinig aan de verbeelding over

Keert Carcela terug naar België? Tweet laat weinig aan de verbeelding over

22-12-2017 16:40
3

Mehdi Carcela is aan het onderhandelen over een terugkeer naar Standard Luik. Beide partijen hebben hun zinnen gezet op een derde samenwerking. 

"Morgen grote verrassing voor mijn Luikse vrienden... of eerder mijn Luikse familie", schreef Carcela vrijdag op Twitter. Dat bericht laat weinig aan de verbeelding over. Volgens Het Laatste Nieuws is er nog geen akkoord, maar is de kans reëel de deal eerstdaags beklonken wordt.

De 28-jarige Carcela verhuisde vorige zomer van Granada naar Olympiakos, waar toenmalig trainer Besnik Hasi aandrong op zijn komst. Tijdens de eerste weken kwam hij geregeld aan de bak, maar sinds het ontslag van Hasi kwijnt Carcela weg op de bank bij de Grieken.

Eerder deze maand werd hij zelfs naar de b-kern gestuurd. Hij kreeg te horen dat hij mocht vertrekken en Standard bood meteen een uitweg. Carcela genoot zijn jeugdopleiding bij Standard en keerde in 2013 na een mislukt avontuur bij Anzhi al eens terug naar Sclessin. In de zomer van 2015 vertrok hij opnieuw naar Benfica.