Clement maandag van Racing Genk? Hij heeft ons officieel ingelicht

Clement maandag van Racing Genk? "Hij heeft ons officieel ingelicht"

16-12-2017 08:00
3

Er is de afgelopen dagen al heel wat te doen geweest rond de eventuele overgang van Philippe Clement naar Racing Genk. De trainer zal dit weekend nog op de bank zitten voor Waasland-Beveren, maar vanaf maandag starten de gesprekken over een eventueel overgang.

De voorzitter van Waasland-Beveren, Dirk Huyck, bevestigde dat hun coach aan tafel zal zitten met de Limburgers. "Philippe heeft ons in alle openheid en transparantie gistermiddag officieel ingelicht”, opent hij in Het Nieuwsblad. "Je kan het vergelijken met een werknemer die een aanbieding krijgt, waarbij die persoon de markt wil aftoetsen."

De club staat zijn succescoach dan ook niks in de weg. "Uit respect voor het geleverde werk van de afgelopen zes maanden gunnen wij hem dat gesprek. Uiteraard hoop ik, net als onze supporters, uit de grond van mijn hart dat hij voor het project Waasland-Beveren kiest", blijft Huyck hoopvol.

Dit weekend moet Waasland-Beveren op bezoek bij aartsrivaal Sporting Lokeren. "Het bestuur, de technische staf, de spelers, de supporters... Iedereen kijkt reikhalzend uit naar deze wedstrijd. Het is een eer om deze derby te winnen. Dat gevoel leeft binnen alle kamers van deze club", besluit hij.