'Arsenal wil ver gaan voor Özil; Manchester United en Barça volgen met argusogen'

  'Arsenal wil ver gaan voor Özil; Manchester United en Barça volgen met argusogen'

  Gepubliceerd: maandag 11 december 2017 om 23:55ma 11-12-2017 om 23:55

  Arsenal gaat er alles aan doen om Mesut Özil voor langere tijd te behouden. Het contract van de Duitse spelbepaler loopt over ruim een half jaar af en The Gunners willen hem een stevige salarisverhoging aanbieden.

  Özil sloeg onlangs al een aanbieding van 266 duizend euro per week af en volgens The Daily Mail ligt het nieuwe voorstel van Arsenal nog hoger. De 29-jarige Özil zou echter pas bij willen tekenen, wanneer hem een weeksalaris van minstens 340 duizend euro in het vooruitzicht wordt gesteld, waarmee hij samen Paul Pogba de best verdiende Premier League-speler zou worden. De ontwikkelingen worden met argusogen gevolgd door Manchester United en FC Barcelona, die Özil in de zomer graag transfervrij over willen nemen.

  Niet alleen Özil, maar ook Alexis Sánchez lijkt voor een zomers vertrek uit het Emirates Stadium te staan. De Chileense aanvaller beschikt ook over een aflopende verbintenis en zag vlak voor het sluiten van de vorige transfermarkt een overstap naar Manchester City op het allerlaatste moment afketsen. Arsenal zou zich al hebben neergelegd bij een transfer van Sánchez en heeft volgens The Daily Mail al zijn hoop gevestigd op Özil, die mogelijk wél wil blijven.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws