Al zou Liverpool in m'n tuin spelen, dan zou ik er nog niet naar kijken

  "Al zou Liverpool in m'n tuin spelen, dan zou ik er nog niet naar kijken"

  donderdag 7 december 2017 om 11:45

  Roy Keane weigert de polonaise te lopen na de 7-0 overwinning van Liverpool in de Champions League tegen Spartak Moskou. Volgens de analist is de gigantische uithaal in het miljoenenbal geen voorbode van structureel succes.

  "De grote tests moeten nog komen voor Liverpool. Ze hebben nog niemand verslagen", wordt Keane geciteerd door Britse media. Van het spel wordt de oud-voetballer ook niet warm. "Al zou Liverpool in m'n tuin spelen, dan zou ik er nog niet naar kijken. Het gaat nergens over. Het ziet er leuk uit, maar we weten allemaal hoe ze spelen in defensief opzicht. Als de prijzen worden verdeeld aan het einde van het seizoen, is Liverpool nergens te zien."

  Oud-spits Michael Owen laat een compleet ander geluid horen. "Liverpool is een plezier om naar te kijken. Ik kan niet wachten op de volgende ronde. Het zal enorm lastig worden om Liverpool te verslaan. Het maakt niet met hoeveel goals ze het uitduel verliezen, want op Anfield kunnen ze iedereen verslaan met welke score dan ook. Veel clubs zullen het niet leuk vinden om Liverpool te treffen."

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +14879
  donderdag 7 december 2017 om 11:56
  Top aanvallend compartiment met Firmino, Coutinho, Mané, Salah.. Maar die verdediging is en blijft toch echt heel matig. Gelukkig is er nog een Mignolet die meestal wat fouten rechttrekt.
  Vind ik leuk
  Bart1999 +1449
  donderdag 7 december 2017 om 12:19
  Keane was dan ook de man die menig voetballer ongelukkig stampte, een goede referentie als het over voetbal gaat.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws