'Courtois weigert te verlengen door familiale situatie; weg naar Real ligt open'

  'Courtois weigert te verlengen door familiale situatie; weg naar Real ligt open'

  woensdag 6 december 2017 om 19:00

  Volgens Evening Standard is de kans groot dat Thibaut Courtois zijn contract bij Chelsea niet gaat verlengen, zelfs al zouden The Blues akkoord gaan met een verdubbeling van zijn salaris.

  Dat is namelijk één van de eisen van de Rode Duivel, maar voorlopig wil Chelsea daar niet aan toegeven. Volgens Evening Standard spelen er echter andere zaken mee. Hoewel Courtois heel gelukkig is in Londen mist hij zijn kinderen. Die wonen namelijk bij hun moeder Marta Dominguez in Spanje. Door het drukke schema in Engeland ziet de doelman zijn kinderen heel weinig en dat begint te wegen.

  Het contract van Courtois bij Chelsea loopt nog tot medio 2019. Als hij echter weigert bij te tekenen, ligt een transfer in januari of volgende zomer voor de hand. Real Madrid zal sowieso op vinkenslag liggen. Zinedine Zidane jaagt al langer op een nieuwe doelman en onze landgenoot past perfect in het vooropgestelde profiel, al hij ligt wel nog in balans met David De Gea.

  Plaats een reactie

  Bart Thijs +3539
  woensdag 6 december 2017 om 19:12
  Hij kan overal terecht, hij zal altijd veel verdienen en altijd spelen. Hij is gewoon een wereldtopper! Dus is real logisch..want daar hebben ze geen topkeeper meer
  Vind ik leuk
  TP17 +598
  woensdag 6 december 2017 om 20:02
  Ik blijf het zeggen: er MOET een topbelg naar Barça of Real Madrid. En courtois is natuurlijk één van de grote kanshebbers
  Vind ik leuk
  Bart1999 +1449
  donderdag 7 december 2017 om 12:28
  Zou die vrouw dat zien zitten ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws