Vanhaezebrouck baalt niet: Hier drie goals komen maken was een utopie

Vanhaezebrouck baalt niet: "Hier drie goals komen maken was een utopie"

dinsdag 5 december 2017 om 23:50

Hoe reageert een coach na een uitzege in de Champions League die weliswaar niet kan verhelpen dat zijn ploeg Europees uitgespeeld is? Hein Vanhaezebrouck geeft zelf het antwoord: "Ik ben zeker tevreden".

Door de 0-3-nederlaag uit de 'heenwedstrijd' wist RSC Anderlecht dat het vol aan de bak moest in Schotland. "We moeten dit realistisch bezien", aldus Vanhaezebrouck in gesprek met VTM Stadion. "Met drie doelpunten verschil winnen is een utopie. Dan moet alles meezitten en dat was vandaag niet het geval."

Aan de prestatie van zijn elftal kan de trainer zich zeker optrekken. Paars-wit had quasi de volledige wedstrijd in eigen handen. "We hadden het eerste deel van de wedstrijd onder controle. Als we de tweede goal snel konden maken, kwam er misschien paniek in Celtic Park", laat Vanhaezebrouck toch een klein beetje spijt doorschemeren.

Poll

Heeft Vanhaezebrouck zijn taak in de Champions League vervuld?

(110 stemmen)

Plaats een reactie

dinsdag 5 december 2017 om 23:59
Toch prachtig om zien, die filosofie van Hein. Zelfs tegen Bayern of in Celtic dominant proberen voetballen ... Dan zijn de resultaten ondergeschikt!
Vind ik leuk
dinsdag 5 december 2017 om 23:59
Met Hein hebben we toch een trainer die durft aanvallen .....
Dat is ook al iets
Vind ik leuk
CobraX +198
woensdag 6 december 2017 om 01:06
Realistisch gezien was 3/18 halen een normaal resultaat, 4/18 halen een goed resultaat en 6/18 halen het hoogst haalbare resultaat.

Gezien het feit dat Hein geen trainer was tijdens onze op papier makkelijkste CL wedstrijd en gezien het feit dat we altijd ons voetbal gebracht hebben onder Hein, mogen we best tevreden zijn over onze CL campagne dit seizoen.

Echt jammer dat Hein niet vroeger bij ons zat. Dan gingen we volgens mij nu naar de Europa League...
Vind ik leuk
Toca +16885
woensdag 6 december 2017 om 07:26
Aanvallend voetbal loont altijd. Zelfs na de nederlaag tegen Bayern had ik geen slecht gevoel.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Vanhaezebrouck baalt niet: "Hier drie goals komen maken was een utopie"