Mourinho zorgt voor opluchting over Zlatan; Pogba mist kraker tegen City

Mourinho zorgt voor opluchting over Zlatan; Pogba mist kraker tegen City

04-12-2017 17:26
1

Manchester United-manager José Mourinho heeft uitleg gegeven over de afwezigheid van Zlatan Ibrahimovic in de topper tegen Arsenal (1-3 zege). De Zweed is niet geblesseerd, maar ontbreekt dinsdag ook in het Champions League-duel met CSKA Moskou.

Dat Ibrahimovic er niet bij was tegen Arsenal riep vraagtekens op. De Zweed vierde in november zijn rentree na een zware knieblessure. "Hij is niet opnieuw geblesseerd, maar hij moet hard werken aan de spieren die zijn knie ondersteunen en daar zit het probleem", verklaarde Mourinho. "Als je hard werkt, komt er ook vermoeidheid. Morgen doet hij nog niet mee, maar na CSKA kan hij weer normaal aan het werk."

Dat betekent dat Ibrahimovic normaal gesproken van de partij is in de Premier League-topper tegen stadgenoot én koploper Manchester City komend weekend. Dat is een flinke meevaller voor United, aangezien Paul Pogba de kraker moet missen. De Fransman ging zaterdag op het been van Hector Bellerin staan en is voor drie duels geschorst, maakte de FA maandag bekend. The Red Devils gaan niet in beroep tegen die straf.