Dan toch geen Butelle? Hij is niet voor niets helemaal uit beeld verdwenen

Dan toch geen Butelle? "Hij is niet voor niets helemaal uit beeld verdwenen"

28-11-2017 14:50
2

Dat Club Brugge met een serieus keepersprobleem zit, is al lang geen publiek geheim meer. Afgelopen weekend ging Guillaume Hubert pijnlijk in de fout en zo kon hij, net als Ethan Horvath, nog niet overtuigen dit seizoen. De roep om Ludovic Butelle neemt toe, al is niet iedereen ervan overtuigd dat hij het probleem zal oplossen.

Ex-Rode Duivel én analist Geert De Vlieger zag Butelle in het verleden ook niet altijd even regelmatig presteren, integendeel. "Het ontbreekt hem aan een constante in zijn prestaties. Want na de titel heeft hij die goede lijn niet kunnen doortrekken. Het is niet voor niets dat hij helemaal uit beeld is verdwenen. Niemand hield nog rekening met hem", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Toch zijn er ook pluspunten die in het voordeel van de Fransman pleiten. "Hij heeft de ervaring, de leeftijd en het métier. Hij pakte al een titel, eentje waar hij een grote bijdrage aan leverde. Het zou me niet verbazen als Club binnenkort zijn kaart trekt. Want het is geen toeval dat ze zelf over hem spreken en hem laten spelen met de B-ploeg. Ze schrijven hem duidelijk nog niet af."

LEES OOKTussen hangen en wurgen bij Brugge: “Verlengd verblijf mogelijk, vertrekken ook"