Bom onder de samenwerking tussen Zulte Waregem en Juventus?

Bom onder de samenwerking tussen Zulte Waregem en Juventus?

Gepubliceerd: woensdag 22 november 2017 om 18:47wo 22-11-2017 om 18:47

Zulte-Waregem werkt al enkele jaren samen met de Italiaanse topclub Juventus. De Oude Dame plaatst talenten bij de West-Vlamingen, in de hoop dat die kunnen ontbolsteren aan de Gaverbeek. Er zijn echter geruchten dat Juventus op zoek is naar een andere Belgische club omdat ze niet tevreden zouden zijn over de samenwerking.

Manager Eddy Cordier geeft in Sport/Voetbalmagazine uitleg bij de geruchten. "Ik zat onlangs nog samen met Claudio Chiellini, de verantwoordelijke voor de opvolging van de uitgeleende spelers van Juventus. Daar is met geen woord over gerept."

Eddy Cordier benadrukt verder dat de Juventus-huurlingen hun sportieve waarde moeten bewijzen en dus niet zomaar in de basis gedropt zullen worden. "Francky Dury maakt in belang van het team zijn sportieve keuzes. Het is aan de spelers om hun plaats af te dwingen. Dat begrijpt Juventus volkomen."

In het verleden werden Luca Marrone en Mame Thiam door Juventus bij Zulte Waregem geplaatst, tot grote tevredenheid van alle partijen. Dit seizoen huurt Zulte-Waregem de Cyprioot Grigoris Kastanos en de Italiaanse doelman Nicola Leali.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws