Zidane reageert op Real Madrid-verhalen: 'Als je dat denkt, dan zit je mis'

  Zidane reageert op Real Madrid-verhalen: 'Als je dat denkt, dan zit je mis'

  vrijdag 17 november 2017 om 19:00

  Real Madrid-trainer Zinedine Zidane weet niets van onrust in de kleedkamer van De Koninklijke. Het Spaanse Marca pakte deze week uit met het verhaal dat boegbeelden Sergio Ramos en Cristiano Ronaldo niet met elkaar door een deur konden, maar volgens Zidane is daar niets van waar.

  "Ronaldo en Ramos zijn legendes van Real en respecteren elkaar zeer. Als iemand iets zegt, kan iemand daarop reageren. Niets aan de hand", liet de Fransman vrijdag tijdens zijn perspraatje weten. "Als het nodig is, lossen ze de problemen wel op in de kleedkamer. Maar er zal geen probleem tussen hen zijn, dat is er ook nooit geweest. En als je denkt dat er wel een probleem was, dan zit je mis."

  Zidane kreeg bovendien vragen over Neymar, die in de belangstelling van Real Madrid zou staan, maar wilde niet het achterste van zijn tong laten zien. "Neymar is een erg goede voetballer, dat is waar. "Ik heb ook erg veel respect voor hem. Ik heb de beste spelers echter al bij deze club zitten en ik focus mij enkel op de spelers die hier zijn, dat is het enige wat ik kan doen", aldus Zizou.

  Lees ook: 'Verstoorde verhoudingen in Real Madrid-kleedkamer: Ramos neemt macht over

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws