Leko verbergt bewondering voor transfertarget van Club Brugge niet: Een topper

  Leko verbergt bewondering voor transfertarget van Club Brugge niet: "Een topper"

  vrijdag 17 november 2017 om 14:46

  Ivan Leko en Club Brugge nemen het zondag op tegen Waasland-Beveren. Het is ook een beetje een strijd tegen Ryota Morioka, de absolute uitblinker van de Waaslanders. Hij speelde zich al in de kijker van Belgische topclubs. Ook Leko is een fan.

  De Kroatische coach werd op de persconferentie even gevraagd naar Morioka. Leko lijkt duidelijk wel een grote fan te zijn van de Japanner. "Morioka is echt een topper", vertelt hij. "Hij is een echte nummer tien met heel goede statistieken (zeven doelpunten, acht assists)", aldus Leko.

  "Morioka heeft een uitstekende laatste pass en is ook belangrijk voor het collectief. Qua kwaliteit is hij naar mijn mening één van de beste spelers in onze competitie", zegt Leko.

  De Japanner werd inmiddels al in verband gebracht met Club Brugge. Wil Leko hem er ook bij? "Het is niet aan mij om dat te zeggen", lacht hij. "Ik vind hem alleszins een hele goede speler. Al is het natuurlijk anders om bij Club Brugge of Anderlecht te spelen dan bij Waasland-Beveren", aldus de coach van Club.

  Poll

  Is Morioka goed genoeg voor Club?

  (275 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +36489
  vrijdag 17 november 2017 om 15:25
  In de laatste zin lees je de wijsheid van Leko.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14961
  vrijdag 17 november 2017 om 15:44
  Dat belooft een leuke wintermercato te worden. Ik vrees dat WB toch zal moeten plooien, zeker als ook RSCA in de dans springt.
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1653
  vrijdag 17 november 2017 om 16:10
  Kan ook de vraag stellen is Brugge goed genoeg voor Morioka.
  Vind ik leuk
  freeman +11511
  vrijdag 17 november 2017 om 17:44
  De vraag is louter : In wiens plaats zou hij eventueel gaan spelen ? Als dit ten koste van Vanaeken moet gebeuren ....? of in de plaats van Vormer ....? Zie hem niet meteen naar Club te komen ! Hoewel ... je weet maar nooit !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws