Rode Duivel moet op zijn lip bijten: Dit kan zich tegen mij keren

  Rode Duivel moet op zijn lip bijten: "Dit kan zich tegen mij keren"

  maandag 13 november 2017 om 12:20

  Na de wedstrijd tegen Mexico van afgelopen vrijdag was Laurent Ciman de pineut bij de Rode Duivels. Vooral hij zou door de mand gevallen zijn achterin. Zelf is de 32-jarige verdediger dat soort analyses wel gewoon.

  Het is volgens Ciman niet de eerste keer dat hij eruit wordt gepikt. "Ik ben het gewoon geviseerd te worden. Als ik de penaltyfout niet had gemaakt, was ik misschien niet de pineut geweest. Maar het stoort me niet dat er kritiek is. Die is gefundeerd na drie tegendoelpunten. We moeten verdedigend beter zijn", staat in Het Nieuwsblad.

  Ciman kan het echter niet alleen. "Dit is een collectieve opdracht. Het heeft dus geen zin een individuele speler te viseren of te zeggen dat er anderen ontbreken. Die spelers zijn er niet dus je moet het doen met de spelers die er wel zijn. Met meer dekking en meer dialoog incasseren we geen drie goals."

  Ciman wil zich niet laten verleiden tot foute uitspraken. "Het is natuurlijk moeilijk als er kritiek komt van mensen die voetbal kennen of van jullie die me dagelijks volgen. Het is anders dan als mensen spreken die er niks van kennen. Maar ik moet de kerk in het midden houden en beleefd blijven, want als ik reageer, kan het tegen me keren. Ook al moet ik soms op mijn lip bijten."

  Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +14953
  maandag 13 november 2017 om 12:30
  Zelfs met een blinddoek om was Lozano je ontelbare keren voorbijgedribbeld of gelopen, Ciman.
  Vind ik leuk
  Gimini +710
  maandag 13 november 2017 om 12:31
  Iedereen speelt wel eens een slechte match. Heb wel al veel de"goede" Ciman gezien.
  Vind ik leuk
  dethklok28 +4768
  maandag 13 november 2017 om 12:41
  Zet ciman centraal in de driemansverdediging. Daar stond boyata nu. Ciman is een pak minder als de eerste keuzes maar als je hem gebruikt moet hij wel op de juiste plaats gezet worden. Het is te hopen dat onze eerste keuze verdedigers heel blijven tijdens het WK.
  Vind ik leuk
  Julien +1154
  maandag 13 november 2017 om 15:16
  Het is misschien beter dat hij de lippen stijf op mekaar houdt, zoniet zou er alleen maar nog meer onzin uitkomen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws