Zondagtraining brengt Martinez dubbel nieuws: verdediger doet mee, uitblinker niet

Zondagtraining brengt Martinez dubbel nieuws: verdediger doet mee, uitblinker niet

12-11-2017 10:53

De Rode Duivels trainen zondagochtend in aanloop naar de volgende oefeninterland, dinsdag tegen Japan. Roberto Martinez kreeg op die oefenstonde alvast positief nieuws, al moest hij ook de afwezigheid van een sterkhouder betreuren.

Bart Lagae, journalist bij Het Nieuwsblad, zag Jan Vertonghen deze ochtend weer op het trainingsveld verschijnen. Dat zal een hele opluchting betekenen voor Martinez, want de verdediger van Tottenham Hotspur is welgekomen. Tegen Mexico (3-3) bleek de achterhoede van de Rode Duivels immers op wankele benen te staan. Recordinternational Vertonghen zou misschien speelklaar kunnen geraken voor dinsdag.

Goed nieuws gaat echter steeds gepaard met slecht nieuws, zo gaat dat in het leven. Ook de nationale ploeg ontsnapt daar niet aan. Van Eden Hazard was namelijk geen spoor op de groepstraining. De Chelsea-ster, vrijdag nog uitblinker tegen de Mexicanen, werkte een individueel schema af en is twijfelachtig voor de wedstrijd tegen Japan. Voor het overige kon Martinez wel rekenen op zijn volledige kern.