Schrijvers laat zich uit over mogelijk vertrek bij Genk: Niet ongeduldig worden

Schrijvers laat zich uit over mogelijk vertrek bij Genk: "Niet ongeduldig worden"

09-11-2017 07:28
1

Siebe Schrijvers werd op jonge leeftijd al genoemd bij enkele grote buitenlandse clubs. De aanvaller koos echter voor een langer verblijf bij Genk. Inmiddels is de 21-jarige Schrijvers bezig aan zijn seizoenen van de doorbraak. Wat brengt de toekomst?

Zijn leeftijdgenootjes zoals Charly Musonda Junior en Andreas Pereira kozen voor het buitenland. Schrijvers bleef echter bij Genk. Een parcours met vallen en opstaan. "Twee seizoenen geleden heb ik bewust een stap teruggezet en voor Waasland-Beveren gekozen, het was de beste beslissing uit mijn carrière", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Inmiddels 21 jaar vindt Schrijvers het klaar voor een nieuwe stap. Bij Genk en dan misschien ergens anders. "Ik voel dat ik nu klaar ben om ook bij Genk een echte leider te worden", zegt hij. En het buitenland? "Je mag niet ongeduldig worden. Ik weet niet wanneer ik echt klaar zal zijn om een stap hogerop te zetten. Is dat nu in de winter? Op het einde van dit seizoen? Is dat binnen drie jaar? Ik kan dat nu niet zeggen", besluit hij.