Verrassende transfer in de maak voor Refaelov? De beste oplossing voor hem

Verrassende transfer in de maak voor Refaelov? "De beste oplossing voor hem"

Gepubliceerd: dinsdag 7 november 2017 om 08:15di 07-11-2017 om 08:15

Lior Refaelov komt amper aan spelen toe bij Club Brugge. Tegen Anderlecht werd hij zelfs niet geselecteerd door Ivan Leko. Zijn manager Dudu Dahan gaf al aan dat een vertrek komende winter zeker tot de mogelijkheden behoort. Mogelijks is de Belgische competitie zelfs een optie.

Deze winter zal Dahan samen met Blauw-Zwart rond de tafel zitten om de situatie van Refaelov te bespreken. "Gevoelsmatig zie ik hem in België niet voor een andere ploeg dan Club spelen, maar als ik mijn job professioneel wil doen, kan ik geen enkele optie uitsluiten. Ik moet denken aan mijn speler en voor hem de beste oplossing zoeken. Eigenlijk willen we dat niet, maar als we geen keuze hebben, moeten we wel reageren", aldus Dahan aan Het Laatste Nieuws.

Club-manager Vincent Mannaert is er echter zeer gerust op. Hij ziet de Israëliër niet naar een andere Belgische club te gaan. "Makelaars hebben sowieso hun eigen agenda, meestal op korte termijn, maar wij doen daar niet aan mee. Van een vertrek is voor ons voorlopig geen sprake. Ik heb trouwens het gevoel dat de zomermercato pas achter de rug is."

Poll

Blijft Refaelov in België?

(740 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws