Degryse wijst Anderlecht als favoriet aan: ''Blijf paar spelers Club wantrouwen''

Degryse wijst Anderlecht als favoriet aan: ''Blijf paar spelers Club wantrouwen''

02-11-2017 09:10
6

Anderlecht moet zich zondag in de topper tegen Club Brugge herpakken. Paars-wit kan zich in eigen huis geen nederlaag veroorloven, want het gat met leider Club bedraagt nu al liefst negen punten. Ondanks het verschil op de ranglijst wijst Marc Degryse de thuisploeg als favoriet aan.

Degryse geeft in Het Laatste Nieuws uitleg bij deze uitspraak. ''Het speelt thuis, er zal wel opnieuw een unieke sfeer hangen, Anderlecht staat altijd recht als het erop aankomt, en bij Club lopen er toch een paar spelers die ik blijf wantrouwen in dit soort wedstrijden... - vult u zelf maar de namen in'', lijkt hij te doelen op spelers als Hans Vanaken.

Volgens Degryse moeten de spelers van RSCA niet lang terugdenken aan de pijnlijke dinsdagavond in Parijs. "Anderlecht moet beseffen dat het Parc des Princes een andere wereld is dan de Jupiler Pro League. Ik merkte aan de reacties van de spelers na de match, onder meer van Kums, dat zij inderdaad weten dat om het even welke Belgische club een vogel voor de kat is tegen dit PSG. Anderlecht moet niet meteen panikeren - zondag lopen bij Club geen Neymar, Mbappé, Cavani of Verratti."