Leko onder de indruk van Antwerp: 'Eén van de moeilijkste matchen dit seizoen'

Leko onder de indruk van Antwerp: 'Eén van de moeilijkste matchen dit seizoen'

22-10-2017 17:35
3

Leider Club Brugge heeft zondagnamiddag tegen Antwerp zijn vijfde zege op rij geboekt en staat ondertussen al acht punten voor op eerste achtervolger Charleroi. Toch liep niet alles van een leien dakje voor Blauw-Zwart.

Dat zag ook trainer Ivan Leko, die onder de indruk was van Antwerp. "Dit was misschien wel één van de moeilijkste wedstrijden die we dit seizoen al gespeeld hebben", vertelde de Kroaat tegenover Sporza. "Tegen een ploeg als Antwerp moet je veel duels winnen en snel spelen. Dat gebeurde in de eerste helft, maar na de pauze veranderde de wedstrijd."

"We hadden in de tweede helft meer kalmte in onze opbouw moeten steken. Maar als je kan winnen tegen deze ploeg die volgens mij Play-off I zal halen, dan moet je tevreden zijn. De reactie van ons publiek toen we het moeilijk hadden in het slotkwartier was schitterend. Zij hebben het team gesteund en dat was heel belangrijk."

Club Brugge heeft ondertussen 30 op 30. Dat zijn indrukwekkende cijfers. "Wat we op vier maanden bereikt hebben met de jongste ploeg in België, dat kan niet beter qua resultaat. Dat is schitterend,  maar er is nog ruimte voor progressie", besloot Leko.