KV Mechelen in diepe crisis na zware blamage aan Kehrweg

KV Mechelen in diepe crisis na zware blamage aan Kehrweg

zaterdag 21 oktober 2017 om 21:45

Het gaat niet goed met KV Mechelen, dat is ondertussen wel duidelijk. Ook op het veld van Eupen lukte niets voor Malinwa en had Eupen zijn schaapjes vroeg op het droge.

Eupen speelde een goeie eerste helft en werd daar ook ruim voor beloond. In een tijdspanne van negen minuten scoorde Eupen zowaar drie goals. Twee keer Ocansey en Verdier zorgden voor een begrafenisstemming bij Mechelen. Bandé kon voor rust wel nog milderen tot 3-1.

In de tweede helft moest KVM met een offensief komen, maar niets was minder waar. Het was de thuisploeg die bleef doorstomen en uiteindelijk zelfs nog een vierde treffer lukte. Dit keer was het Luis Garcia die aan het kanon stond en KV Mechelen een loodzware nederlaag toediende.

Eupen springt nu ook over KV Mechelen, dat zakt naar de voorlaatste plaats. Moet Yannick Ferrera stilaan vrezen voor zijn job?

Plaats een reactie

Prpldynmt +3143
zaterdag 21 oktober 2017 om 22:07
Morgen volgt er een persconferentie achter de kazerne: "Ferrera ontslagen".
Vind ik leuk
freeman +5083
zondag 22 oktober 2017 om 00:48
Uiterst zwakke match van KV Mechelen . Wordt echt een degradatiekandidaat ! Zie Eupen zich tenslotte nog wel te redden !
Vind ik leuk
zondag 22 oktober 2017 om 09:29
Tja, er moet iets gebeuren .Ferrara heeft het wel volgens mij... Denk dat de kern dit jaar wat aan de zwakke kant is .Wat is het alternatief? Leekens ? MPH (te vroeg?) De Boeck , Bob Peeters , ...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

KV Mechelen in diepe crisis na zware blamage aan Kehrweg