Vanderhaeghe heeft leuke verrassing voor Gent-supporters: Deed het heel goed

  Vanderhaeghe heeft leuke verrassing voor Gent-supporters: "Deed het heel goed"

  zaterdag 21 oktober 2017 om 11:51

  Zo'n drie maanden na zijn hartoperatie behoort Thomas Foket voor het eerst weer tot de wedstrijdselectie van Gent. De verdediger mag beginnen dromen van zijn comeback, al zit een basisplaats er nog niet in.

  De kans is groot dat Foket tegen KV Kortrijk enkele minuten mag spelen. Bij de beloften bewees hij al er klaar voor te zijn. "Fokkie speelde maandag 90 minuten bij de beloften, hij heeft dat heel goed verteerd", zegt Yves Vanderhaeghe aan Het Laatste Nieuws.

  Een basisplek zit er nog niet meteen in. "Ik kan hem moeilijk meteen laten starten. Maar als je na een uur een frisse speler kan inbrengen met het niveau van Foket, kan je nog een halfuur gas geven op een moment waarop de tegenstander misschien al door zijn beste krachten heen zit."

  "Het komt erop aan te zien wat het juiste moment is om Thomas te brengen." De rechtsachter speelt maandag waarschijnlijk ook een beloftenwedstrijd voor Gent, maar mist dus de partij tegen Eupen dinsdag. "Dan moet hij vrijdag tegen Charleroi zeker gerecupereerd zijn", aldus de coach van Gent.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanderhaeghe heeft leuke verrassing voor Gent-supporters: "Deed het heel goed"