Bruggeling groeit uit tot seizoensrevelatie: Hij is een openbaring

  Bruggeling groeit uit tot seizoensrevelatie: "Hij is een openbaring"

  vrijdag 20 oktober 2017 om 21:43

  Club Brugge staat dit seizoen vlotjes aan de leiding in de Jupiler Pro League en heeft enkele uitblinkers rondlopen. Eentje daarvan is Brandon Mechele. Onder Ivan Leko herleeft de verdediger.

  Niemand bij Club Brugge leek echt nog te geloven in Mechele. De verdediger werd uitgeleend aan STVV, waar hij onder de vleugels van Leko kon groeien naar een goed niveau. Ook bij Club Brugge overtuigt hij.

  Manager Vincent Mannaert is enorm onder de indruk van het Brugs jeugdproduct. "Mechele is voor mijn een openbaring dit seizoen. Hij is niet de meest getalenteerde speler, maar het een uitzonderlijke mentaliteit", klonk het bij Sur le Grill.

  Mechele lijkt zijn plekje gevonden in het systeem van Leko. Mannaert is ook een fan van dat systeem, maar ziet toch nog een werkpunt. "De driemansdefensie van onze coach heeft zijn evenwicht gevonden, de puzzelstukjes zijn op hun plaats gevallen. Maar we moeten nog beter leren omgaan met bepaalde mindere momenten in een wedstrijd", besluit hij.

  Plaats een reactie

  freeman +10945
  vrijdag 20 oktober 2017 om 23:40
  De metamorfose die Mechele bereikte na zijn uitleenbeurt bij STVV mag als heel geslaagd genoemd worden . Is momenteel één der steunpilaren van de driemansverdediging en is daar in feite niet meer weg te denken . Hopen maar dat hij blessurevrij dat peil nog heel lang mag aanhouden !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Bruggeling groeit uit tot seizoensrevelatie: "Hij is een openbaring"