Blue Army doet oproep naar alle Brugse supporters: 'Een blauwe zee!'

  Blue Army doet oproep naar alle Brugse supporters: 'Een blauwe zee!'

  vrijdag 20 oktober 2017 om 18:19

  Club Brugge werkt zondag een wedstrijd af waar heel wat supporters naar uitkijken. De Bruggelingen nemen het op tegen Antwerp. Het belooft een beladen duel te worden, een duel dat de Brugse supporters absoluut willen winnen. Blue Army hoopt dan ook echt voor een blauwe zee te zorgen.

  Naast de verwelkoming van de supportersbus willen de fans ook de spelers in het stadion nog extra steunen. Blue Army komt met een oproep voor de fans. "Nu zondag hopen we zoveel mogelijk Blauw-Zwarte vlaggen en spandoeken te zien in Jan Breydel! Haal de vlaggen en spandoeken dus maar eens vanonder het stof", klinkt het.

  Dat is ook niet de enige vraag. “Voor de fans in de Noord nog een extra mededeling. Draag zoveel mogelijk blauw, zodat de Noord één grote blauwe zee wordt! Onze Club is bezig aan een mooie reeks met goed voetbal. Laat ons samen met alle fans onze ploeg steunen op zoek naar records! COME ON FCB", aldus Blue Army.

  Plaats een reactie

  Lodecol13 +1602
  zaterdag 21 oktober 2017 om 11:00
  Zal prachtig zyn met alle goei suporters ma wat met hooligans zowel van Brugge als Antwerpen dat deze het maar ni verprutsen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Blue Army doet oproep naar alle Brugse supporters: 'Een blauwe zee!'