Lovende woorden voor Svilar: Er wacht hem een grote carrière

  Lovende woorden voor Svilar: "Er wacht hem een grote carrière"

  donderdag 19 oktober 2017 om 13:45

  Mile Svilar maakte woensdagavond zijn debuut in de Champions League, dat tijdens het duel van Benfica tegen Manchester United. Ondanks zijn blunder kreeg hij toch de steun van Romelu Lukaku én… José Mourinho.

  Met achttien jaar en één maand werd Svilar de jongste doelman ooit op het Kampioenenbal. Daarmee volgt hij niemand minder dan Iker Casillas op. Het zag er lange tijd goed uit voor de goalie, tot hij zich miskeek op een vrije trap van Marcus Rashford. Svilar trachtte de bal nog voor de lijn te weren, maar het kwaad was al geschied. Die blunder zorgde ervoor dat zijn team met 0-1 verloor.

  Toch krijgt de zoon van Ratko Svilar heel wat steunbetuigingen, aldus Het Nieuwsblad. Lukaku stak hem meteen na de wedstrijd een hart onder de riem. Ondanks zijn foutje kreeg Svilar ook steun van Europese topcoach Mourinho. "Svilar is een beest. Hij staat voor een grote carrière", was de Portugees vol lof.

  Poll

  Wordt Svilar een wereldtopper?

  (119 stemmen)

  Plaats een reactie

  Mckenzie +3670
  donderdag 19 oktober 2017 om 15:22
  Eerst de puberteit goed doorkomen, dan wat loskomen van zijn pa. Daarna misschien wel, ja.
  Vind ik leuk
  wesleyvb +834
  donderdag 19 oktober 2017 om 16:26
  18 jaar en al MOETEN spelen bij Anderlecht, anders was hem weg! Awel, hier se, nu is hem weg en dit is het gevolg! de eerste blunder die hij maakt en het wordt meteen uitvergroot, natuurlijk, de hele wereld kijkt champions legeau ! Nog een paar van die blunders en hij is blij dat hij terug in Belgie kan gaan spelen, wnat met zo een entourage kom je NERGENS !
  Vind ik leuk
  SD +8633
  donderdag 19 oktober 2017 om 16:52
  Prachtig hoe hij die fameuse bal achter de lijn pakt. Grote klasse !
  [Reactie gewijzigd op donderdag 19 oktober 2017 om 16:52]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Lovende woorden voor Svilar: "Er wacht hem een grote carrière"