Vermoedelijke opstelling: Vanhaezebrouck voert slechts één wijziging door

  Vermoedelijke opstelling: Vanhaezebrouck voert slechts één wijziging door

  woensdag 18 oktober 2017 om 10:08

  Anderlecht gaat woensdagavond proberen om voor een stunt te zorgen tegen het steenrijke Paris Saint-Germain. Hein Vanhaezebrouck wil dat naar alle waarschijnlijkheid met de volgende elf gaan doen.

  Volgens Het Nieuwsblad zal Vanhaezebrouck zijn basisteam slechts op één plek gaan wijzigen in vergelijking met de 3-4 zege op KV Mechelen. Hij zou namelijk van plan zijn om van doelman te switchen. Dat zou betekenen dat Frank Boeckx dit keer plaats moet maken voor Matz Sels, die samen met Vanhaezebrouck Europese successen boekte bij AA Gent. ''Ik zie niet in waarom je met keepers niet zou kunnen roteren zoals je dat soms met veldspelers doet'', aldus Vanhaezebrouck tegenover Het Nieuwsblad.

  Dinsdag kwam op de persconferentie de bevestiging dat Uros Spajic niet op tijd fit geraakt voor het Champions League-duel. Naar verwachting bestaat de defensie andermaal uit Leander Dendoncker, Kara Mbodji en Olivier Deschacht, met Dennis Appiah die kan terugplooien om over te schakelen op een viermansverdediging. 

  Vermoedelijke opstelling Anderlecht: Sels - Dendoncker - Mbodji - Deschacht; Appiah - Kums - Trebel - Onyekuru; Gerkens - Teodorczyk - Hanni.

  Poll

  Is dit de ideale elf?

  (304 stemmen)

  Plaats een reactie

  camargue +1651
  woensdag 18 oktober 2017 om 12:11
  Waar zit Obrado? Voorzetten vanop de flank zijn blijkbaar niet echt nodig?
  Vind ik leuk
  Lunam +1394
  woensdag 18 oktober 2017 om 12:33
  Op zoek naar stabiliteit en duidelijkheid, begrijp en apprecieer het alvast.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vermoedelijke opstelling: Vanhaezebrouck voert slechts één wijziging door