Club Brugge krijgt goed en slecht nieuws voor clash tegen Antwerp

Club Brugge krijgt goed en slecht nieuws voor clash tegen Antwerp

18-10-2017 09:04

Club Brugge neemt het komende zondag op tegen Antwerp. Een duel tussen de nummer één en de nummer drie in het klassement. Ivan Leko zal in dat duel niet kunnen rekenen op één sterkhouder, maar ziet wel enkele andere spelers terugkeren.

In de wedstrijd tegen KV Oostende (2-3) viel Stefano Denswil uit met een blessure aan de enkel. Hij moest de strijd tijdens de rust staken en werd gewisseld door German Mera. Het is nog niet duidelijk hoe lang hij aan de kant staat, maar volgens Het Laatste Nieuws raakt hij niet fit voor de partij tegen Antwerp. Zijn vervanger zou, net zoals tegen KV Oostende, Mera worden.

Een andere mogelijke optie is Benoît Poulain. De verdediger blesseerde zich tegen Gent, maar heeft de training hervat. Het is echter nog maar de vraag of hij ook fit raakt voor de wedstrijd. Naast Poulain is ook Jordy Clasie er opnieuw bij. Hij kampte met een knieblessure, maar dat lijkt nu verleden tijd te zijn. Daarnaast keren ook Guillaume Hubert, Laurens De Bock en Ahmed Touba terug na een ziekte. De Bock of Touba wordt op links de vervanger voor de geschorste Anthony Limbombe.