OPVALLEND: De Bruyne ruziet met ploegmaats tijdens de rust

  OPVALLEND: De Bruyne ruziet met ploegmaats tijdens de rust

  woensdag 18 oktober 2017 om 00:00

  Manchester City won dinsdagavond met 2-1 van Napoli in eigen huis. De Citizens gaan zo verder op hun elan van de competitie. Vlak na het fluitsignaal voor de rust maakte Kevin De Bruyne zich toch erg boos.

  De Bruyne was duidelijk niet te spreken over de gele kaart die hij had gekregen na reclameren. Hij wilde dan ook verhaal gaan halen bij de vierde scheidsrechter. Zijn ploegmaats Silva en Fernandinho vonden de kaart geen discussie waard en probeerden de Rode Duivel tegen te houden.

  De smaakmaker van City speelde overigens weer een sterke wedstrijd. Met een mooie assist lag hij aan de basis van de 2-0 van Gabriel Jesus. Hij kwam zelf ook nog bijna tot scoren. Maar zijn poging spatte uiteen op de dwarsligger.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +14037
  woensdag 18 oktober 2017 om 01:27
  Drongens temperament, onze rooien!
  Vind ik leuk
  Bart1999 +1450
  woensdag 18 oktober 2017 om 13:12
  Drongens temperament ? Misplaatste arrogantie en hoogmoed in mijn ogen, van een uitblinker in een middelmatige competitie en qua niveau nog mijlenver verwijderd van de echte toppers uit de Spaanse competitie. Nog geen platte prijs van betekenis gewonnen, product van een steenrijke gouden generatie zonder beker in de kast.
  Vind ik leuk
  woensdag 18 oktober 2017 om 14:47
  middelmatige competitie??? wtf man dan weet g niks van voetbal als ge da denkt. gebt volgens mij nog ni eens een volledige match gezien in engeland.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OPVALLEND: De Bruyne ruziet met ploegmaats tijdens de rust