'Tottenham plakt krankzinnige vraagprijs op het hoofd van Kane'

  'Tottenham plakt krankzinnige vraagprijs op het hoofd van Kane'

  dinsdag 17 oktober 2017 om 11:40

  Als het aan Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy ligt, is Harry Kane meer waard dan Neymar. De Engelse doelpuntenmachine moet 225 miljoen euro kosten.

  Dat is drie miljoen meer dan Paris Saint-Germain afgelopen zomer aan FC Barcelona betaalde voor Neymar (222 miljoen). Levy hield de 'exorbitante' vraagprijs voor Kane lang geheim, maar heeft volgens The Times intern laten weten dat het om 225 miljoen euro gaat.

  De kans dat een geïnteresseerde club - Real Madrid wordt genoemd - het wereldrecord voor Kane gaat breken, is bijzonder klein. Levy is niet van plan om zelfs maar de moeite te nemen om naar aanbieding te luisteren. De Spurs-preses wil dat Kane in elk geval tot en met 2019 bij Tottenham blijft. Dan gaat de Engelse topclub in het nieuwe stadion spelen.

  Kane staat op dit moment nog 4,5 jaar onder contract bij Tottenham, waar hij een slordige 135.000 euro per week verdient. Verwacht wordt dat Spurs hem snel beloont met een nieuwe verbintenis. In de Premier League staat hij op zes goals in acht duels.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +14066
  dinsdag 17 oktober 2017 om 11:47
  Zou ik wel leuk vinden dat een club dat bedrag neertelt om PSG en Neymar te kakken te zetten.
  Vind ik leuk
  Prpldynmt +5176
  dinsdag 17 oktober 2017 om 12:17
  Leuk? Het zou misselijkmakend zijn als dit record opnieuw verbroken zou worden, maar dat zal slechts een kwestie van tijd zijn vrees ik. De voetbalwereld is onderweg zijn pedalen kwijtgeraakt en heeft alle normen en fatsoen verloren. Welke persoon is er meer dan 1 miljoen waard??? Ondertussen lijden er miljarden mensen honger...

  Genoeg de moraalridder uitgehangen voor vandaag...
  Real Madrid zal dit bedrag nooit op tafel willen leggen voor Kane.
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +14066
  dinsdag 17 oktober 2017 om 12:27
  Als je mijn zin volledig goed zou lezen, is het het feit dat ze PSG en Neymar te kakken zouden zetten, wat ik leuk zou vinden. Want beiden hebben deze transfer gedaan uit een minderwaardigheidscomplex.

  Over die bedragen maak ik me en niet meer druk. Ik heb er toch helemaal niks over te zeggen. En het ergste hebben we nog niet gezien volgens mij..
  Vind ik leuk
  Prpldynmt +5176
  dinsdag 17 oktober 2017 om 12:30
  Ja, ik had het zo wel begrepen. Ik zou inderdaad wel hun gezichten willen zien nadat hun record afgenomen wordt, maar toch zou het ziek zijn.
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +14066
  dinsdag 17 oktober 2017 om 12:52
  Dat het ziek zou zijn, moet niet over gediscussieerd worden. Maar de decadentie en ego's halen het meestal van het gezond verstand.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Tottenham plakt krankzinnige vraagprijs op het hoofd van Kane'