Die ballen waren er niet ingevlogen met een andere trainer

"Die ballen waren er niet ingevlogen met een andere trainer"

15-10-2017 20:50
2

KRC Genk heeft dit weekend alweer niet kunnen winnen. De Limburgers bleven op eigen veld steken op een 1-1 gelijkspel tegen Excelsior Moeskroen. Marcus Ingvartsen maakte pas in de slotfase de gelijkmaker. De druk op coach Albert Stuivenberg zal opnieuw toenemen, maar algemeen directeur Patrick Janssens zet hem uit de wind.

"Het is als voetbalclub altijd makkelijk om de zwarte piet naar de coach te schuiven als het wat minder goed gaat", vertelde Janssens tegenover Stadion. "Ik denk dat je alleen afscheid moet nemen als dat ook effectief de oplossing is voor wat er fout loopt."

"Maar de ballen waren er zaterdag niet ingevlogen met een andere trainer. Wij denken niet dat het probleem daar ligt. Als je kijkt naar onze laatste wedstrijden, is het gewoon een kwestie van volhouden. Dan komt het wel goed."

"We hebben niet de resultaten die we willen. We staan niet waar we willen. Daar hoeven we niet flauw over te doen. Wij zijn daar, net als onze supporters, ontgoocheld over. Hetzelfde geldt echter voor de trainer en spelersgroep, maar ze hangen nog sterk aan elkaar", besloot de algemeen directeur van Genk.