Opmerkelijk: meer applaus van thuispubliek dan van de bezoekende fans

Opmerkelijk: meer applaus van thuispubliek dan van de bezoekende fans

14-10-2017 10:25
5

De fans van Anderlecht hebben heel wat spelers die ze graag op het veld zien. Denken we maar Frank Boeckx en Sven Kums. Sommige jongens liggen een pak sneller onder vuur. Een van hen is Sofiane Hanni. Dat werd vrijdag nog maar eens duidelijk.

Voor de match waren er al fans van Anderlecht aan het klagen dat Hanni de voorkeur kreeg op Nicolae Stanciu. Bij paars-wit wil een deel van het publiek liever de Roemeen op de nummer tien zien. Hein Vanhaezebrouck luisterde niet naar de wil van het volk en liet Hanni staan. De middenveler mocht ook nog altijd de aanvoerdersband dragen.

Hanni gaf zijn coach gelijk en hielp Anderlecht in Mechelen nog voor de rust aan een 1-4 voorsprong. Hanni was goed voor twee assists. In de 75e minuut mocht Hanni naar de kant bij een 2-4 voorsprong. Stanciu kwam in zijn plaats. Bij de wissel kwam er applaus van het Anderlecht-publiek, maar het zong ook heel opvallend de naam van invaller Stanciu. Hanni kreeg eigenlijk meer applaus van de thuishang. Hanni speelde immers lang voor Malinwa. 

Lees ookWat een start! Vanhaezebrouck doet het nu al beter dan Weiler en Frutos