Club Brugge-sensatie bijzonder hard voor zichzelf: Een shit player

  Club Brugge-sensatie bijzonder hard voor zichzelf: "Een shit player"

  vrijdag 13 oktober 2017 om 10:15

  Bij Club Brugge is de transfer van Emmanuel Dennis een echt schot in de roos. De Nigeriaan overtuigt meteen met acht goals op elf wedstrijden. Maar let op: complimenten zijn aan hem duidelijk niet besteed.

  In Het Laatste Nieuws vertelde Dennis al dat zijn jeugd bijzonder hard was. Hij heeft het dan ook moeilijk om al te positief te spreken over zichzelf. Dat drijft hij erg ver.

  "Ik hou niet van complimenten - dat maakt me zwak. Met wat ik meemaakte in mijn jeugd... Mijn hoofd is het gewend om te vechten tegen tegenslag en verdriet. Ik moet weerstand kunnen voelen in mijn leven. Vertel me liever lelijke woorden. Ik neem complimenten niet serieus. Ik heb liever dat je mij een shit player noemt, dan voel ik de drang om jou te bewijzen dat je fout bent, en dan ga ik morgen nóg harder werken."

  Spektakelspeler
  Door zijn lastige jeugd wil hij zich nu voornamelijk amuseren op het veld. "Voetbal is... Ronaldinho - cool guy, altijd maar lachen, en hij trachtte iedereen blij te maken met zijn spel. Ronaldinho voetbalde op een manier waarbij zelfs de supporters van de tegenstander op de banken stonden. Ik herinner mij een wedstrijd van hem met Barcelona in Bernabéu waarbij de Real Madrid fans massaal zijn naam scandeerden en applaudisseerden."

  "Je moet de mensen die naar het stadion komen iets geven, vind ik. Supporters die hun huis verlaten en een kaartje betalen om naar mij te komen kijken, wil ik niet ontgoochelen. Bij een thuismatch zie ik telkens het vak met de fans in een rolstoel... - hen wil ik een glimlach bezorgen met mijn dribbels. Ik weet wel, prijzen winnen is belangrijk in de carrière van een voetballer, en ik wil Club liefst niet verlaten zonder een landstitel, maar voetbal is vooral voor het publiek."

  Poll

  Wordt Dennis dit seizoen topschutter?

  (1181 stemmen)

  Plaats een reactie

  vrijdag 13 oktober 2017 om 10:32
  Onze nieuwe zwarte parel, als die zo verder doet ligt er een grote toekomst op hem te wachten.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Club Brugge-sensatie bijzonder hard voor zichzelf: "Een shit player"