KV Mechelen dankt Anderlecht na transferzomer: 'Hij kwam gratis over'

  KV Mechelen dankt Anderlecht na transferzomer: 'Hij kwam gratis over'

  woensdag 11 oktober 2017 om 20:50

  RSC Anderlecht besloot deze zomer om heel wat spelers te doen vertrekken bij de club. Enkelen daarvan werden uitgeleend, waaronder Silvere Ganvoula. De spits moet zich nu zien te bewijzen bij KV Mechelen.

  Bij Malinwa zijn ze dolblij met de transferzaken afgelopen zomer met de Brusselaars. Voorzitter Johan Timmermans is uitermate tevreden met de samenwerking met RSCA. "Ik denk ook aan onze huurling Silvère Ganvoula, die we er pas in augustus bijkregen, die zich extra zal willen bewijzen", klinkt het.

  "Of Andy Kawaya, waarbij we perfect werden geholpen door Anderlecht en hem gratis ter beschikking kregen. Ook hij groeit naar zijn beste niveau toe, wat ons optimistisch stemt", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine. Als KV Mechelen Kawaya verkoopt met het wel 50% van het gekregen bedrag doorstorten naar Anderlecht.

  De twee ploegen staan vrijdag tegenover elkaar in de competitie. "Anderlecht thuis is altijd een beladen confrontatie. Het verloopt weleens heel hectisch, maar vaak zien we een goeie pot voetbal. Wij proberen er opnieuw een hel van te maken, ik verwacht een match op het scherp van de snee, tegen een heel sterk team. Het extra pigment wordt Hein Vanhaezebrouck", aldus Timmermans.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  KV Mechelen dankt Anderlecht na transferzomer: 'Hij kwam gratis over'