De Rode Duivels hebben nog meer goed nieuws te melden

  De Rode Duivels hebben nog meer goed nieuws te melden

  woensdag 11 oktober 2017 om 12:15

  Het gaat de Rode Duivels voor de wind. Een probleemloze WK-kwalificatiecampagne werd dinsdag afgesloten met een makkelijke 4-0 zege tegen Cyprus. De kans is daardoor groot dat de Belgen reekshoofd zullen zijn. Woensdag had de KBVB nog meer goed nieuws in petto. 

  Want de Belgische Voetbalbond heeft namelijk een nieuwe hoofdsponsor weten te strikken. Het gaat om BESIX Group, een bouwonderneming uit eigen land. BESIX wordt van 1 november 2017 tot 31 december 2022 de hoofdsponsor van de KBVB.

  Koen De Brabander, secretaris-generaal van de KBVB, is tevreden. "We zijn verheugd een nieuwe Belgische onderneming met internationale uitstraling als hoofdsponsor te mogen verwelkomen. Dit toont eens te meer de aantrekkingskracht van onze Bond en ons voetbal aan, en we zijn ervan overtuigd dat de samenwerking die we nu met BESIX Group zullen opbouwen de basis van ons voetbal verder zal consolideren", klinkt het op de eigen website. 

  De deal met BESIX is opvallend in die zin dat de KBVB rekent op Ghelamco voor de bouw van het Eurostadion. Een teken aan de wand? 

  Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  De Rode Duivels hebben nog meer goed nieuws te melden