Anderlecht-fans kunnen opgelucht ademhalen: Engelse media brengen goed nieuws

  Anderlecht-fans kunnen opgelucht ademhalen: Engelse media brengen goed nieuws

  woensdag 11 oktober 2017 om 11:13

  Anderlecht huurt Henry Onyekuru tot het einde van het seizoen van Everton. Er zou echter sprake zijn van een vervroegde terugkeer naar Engeland. De Britse media stellen de fans van Anderlecht echter gerust.

  Volgens de Engelse pers zal Onyekuru deze winter niet al naar Everton trekken. Zij sluiten zelfs uit dat de Nigeriaanse flankspeler in de volgende transfermercato al terug wordt geroepen door The Toffees. De werkvergunning van Onyekuru zou namelijk nog een struikelblok vormen, omdat hij met één cap te weinig interlands speelde om automatisch een werkvergunning te krijgen. Een snel vertrek bij paars-wit lijkt dus niet aan de orde te zijn.

  Hein Vanhaezebrouck kan naar verwachting dus gewoon rekenen op Onyekuru, die goed was voor vijf goals in zijn eerste twaalf optredens voor de Brusselaars. Everton staat pas op een zestiende plaats en zou door het gebrek aan scorende vermogen (vier goals in zeven matchen) aan Onyekuru hebben gedacht. Everton moet naar verwachting op zoek gaan naar een andere oplossing.

  Poll

  Zou hij nu al kunnen slagen in de Premier League?

  (347 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +30849
  woensdag 11 oktober 2017 om 11:22
  Storm in een glas water dus...
  Vind ik leuk
  woensdag 11 oktober 2017 om 12:02
  gelukkig...
  Vind ik leuk
  woensdag 11 oktober 2017 om 13:09
  Afwachten wat er gebeurd;als Everton daadwerkelijk de aanvraag doet hangt er veel vanaf wat de transfersom en cijfertjes op z'n contract zijn.
  Op die manier kan hij dispensatie krijgen zoals Izzy en anderen hem voorgingen in de PL.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Anderlecht-fans kunnen opgelucht ademhalen: Engelse media brengen goed nieuws