Nederlandse eersteklasser denkt aan doelman van Belgische tweedeprovincialer

Nederlandse eersteklasser denkt aan doelman van Belgische tweedeprovincialer

03-10-2017 08:45
2

Zegt de naam Bram Scheepers je iets? De kans is klein. De zeventienjarige gast is doelman bij tweedeprovincialer St. Elen. Daar speelde hij zich in de kijker van een Eredivisieclub, Roda JC. 

"Ik heb al een paar telefoontjes van Roda JC gekregen. Die belangstelling is natuurlijk fijn, maar ik blijf met mijn voetjes op de grond. Ik concentreer me toch vooral op mijn prestatie bij Elen. Ik zit daar namelijk heel goed. Ik ben als vijfjarige hier begonnen. Dan is het natuurlijk schitterend als je je kans krijgt in de eerste ploeg", aldus Scheepers in Het Belang van Limburg.

In november viert de doelman zijn achttiende verjaardag. "Ik ben als jeugdkeepertje al mogen gaan testen bij Standard Luik, Westerlo, STVV en MVV. Maar ik besef ook dat als ik echt hogerop wil geraken, het na dit seizoen zal moeten gebeuren. Ik zit ook in mijn specialisatiejaar 'elektrische installaties' op de scholencampus in Maaseik. Ik zou me dus volgend jaar volledig kunnen toeleggen op het keepen. Maar eerst zorgen dat ik hier bij Elen mijn mannetje blijf staan. Dan zien we na het seizoen wel verder”,