Moet Anderlecht zich haasten? Als ik Ajax was, zou ik aan Vanhaezebrouck denken

Moet Anderlecht zich haasten? "Als ik Ajax was, zou ik aan Vanhaezebrouck denken"

27-09-2017 17:15
4

Na het vertrek van Hein Vanhaezebrouck bij Gent, kan het gespeculeer over een overstap naar Anderlecht volop beginnen. De kampioenenmaker van 2015 is namelijk de droomkandidaat van paars-wit.

Het zou ongezien zijn moest een ontslagen trainer amper enkele dagen later bij een concurrent aan de slag gaan. "Als hij naar Anderlecht gaat, dan zal dat natuurlijk veel inkt doen vloeien. Maar als er iemand sterk genoeg is om dat te overleven, dan is het Vanhaezebrouck wel", schreef Filip Joos op de webstek van Sporza.

"Maar ik weet niet of Vanhaezebrouck zelf wel 100 procent gewonnen is voor een stap naar Anderlecht. De Brusselaars zijn dat uiteraard wel: mochten ze kunnen, dan zouden ze het meteen doen. We gaan hem wel missen als hij even uit beeld verdwijnt", vervolgde Joos, die denkt dat Anderlecht er geen gras zal over laten groeien.

"Als ik Ajax was en zie hoe moeilijk Marcel Keizer het heeft, dan zou ik toch ook eens aan Vanhaezebrouck denken. Misschien beseffen ze bij Anderlecht ook dat ze geen jaar moeten wachten."