Oplossing voor Gent? Aanwinst maakt Genkse beloften helemaal af

  Oplossing voor Gent? Aanwinst maakt Genkse beloften helemaal af

  maandag 25 september 2017 om 22:20

  AA Gent haalde de afgelopen transferperiode Giogi Chakvetadze in huis. Dat deed het voor de neus van onder andere Bayern München, dat ook interesse toonde in de talentvolle Georgiër. De middenvelder liet bij de beloften al flitsen van zijn talent zien.

  In eigen land noemt men hem al 'de Georgische Messi'. Ook in Gent gelooft men enorm in de jonge middenvelder. Bij de beloften van Gent maakt hij alvast indruk. De middenvelder begon in de wedstrijd tegen KRC Genk en liet enkele mooie dingen zien.

  De Buffalo's haalden het met 4-1 van de Limburgers. In die wedstrijd was Chakvetadze goed voor twee doelpunten. De voorbije weken liet de nieuweling Roman Yaremchuk ook mooie dingen zien bij de beloften. Hij werd daarvoor beloond met een basisplek bij de grote jongens. Zit dt er nu ook voor Chakvetadze aan te komen?

  Plaats een reactie

  Kdb90 +1269
  maandag 25 september 2017 om 22:38
  Ik wil hem wel eens in het eerste team zien.
  Zou Hein hem durven meenemen naar Brugge?
  Vind ik leuk
  kvdv +3
  maandag 25 september 2017 om 23:18
  lijk dat ze daarnet zijden in extra team ,heeft de jeugd eigen kansen . het is geen belgie maar hij is jong en hij kan leren uit zijn foute die hij meschien maakt. nu alles omhooien en punten pakken ,want de speler die voor groot geld gekomen zijn laten ook niets zien .dus slechter kan niet ,dus heeft hem een kans bij de a ploeg
  Vind ik leuk
  Polleken 77 +1883
  dinsdag 26 september 2017 om 07:42
  En nu eens opnieuw in het Nederlands.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Oplossing voor Gent? Aanwinst maakt Genkse beloften helemaal af