'Mijn verhaal bij Club Brugge is niet ten einde, ik wil hier nog veel bereiken'

  'Mijn verhaal bij Club Brugge is niet ten einde, ik wil hier nog veel bereiken'

  zaterdag 23 september 2017 om 09:38

  Club Brugge zag in de zomertransferperiode al enkele belangrijke pionnen de club verlaten. Ook in de wintertransferperiode dreigt het weer enkele spelers te verliezen. Abdoulay Diaby is er daar geen van.

  De spits wordt zowat elke transferperiode wel aan een vertrek gelinkt. Zover is het nog niet gekomen. Ook deze winter lijkt een transfer er niet aan te gaan komen. "Of ik in februari nog voor Club Brugge zal spelen? Ik denk het wel, ja", zegt de Malinees in La Dernière Heure.

  De spits heeft net een mislukt jaar achter de rug, waarin hij door blessures amper aan spelen toekwam. "Mijn verhaal hier is nog niet ten einde, want ik wil hier nog veel bereiken. Ik heb geen zin om Club na een verloren seizoen de rug toe te keren", besluit de snelle spits. Hij moet dit seizoen concurreren met Wesley, Jelle Vossen en Emmanuel Dennis.

  Poll

  Heeft Club Diaby nodig?

  (281 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +10223
  zaterdag 23 september 2017 om 10:07
  Kan nog heel wat betekenen voor Club ! Concurrentie blijft steeds positief . En een seizoen duurt lang , spelmogelijkheden ten over , blessures , gele kaarten, vormpeil bij anderen ..... ! Hopelijk kunnen we na een gemist seizoen er ook nog weer maar eens van genieten !
  Vind ik leuk
  Boerken +6692
  zaterdag 23 september 2017 om 11:11
  Ja zou wel beetje meer ploegspeler moeten worden en in belang van team spelen hoeft niet altijd te opzichtig die goals willen maken, heeft een actie in huis die de boek kan opensplijten als het toe zit. Nogmaals kopje erbij houden niet voor zichzelf spelen en hij kan heel belangrijk zijn, dat heeft hij al bewezen!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Mijn verhaal bij Club Brugge is niet ten einde, ik wil hier nog veel bereiken'