Antwerp viert feest: The Great Old boekt eerste thuiszege van het seizoen

  Antwerp viert feest: The Great Old boekt eerste thuiszege van het seizoen

  vrijdag 22 september 2017 om 22:21

  Antwerp FC heeft voor de eerste keer dit seizoen de drie punten kunnen pakken in eigen huis. The Great Old had genoeg aan een bijzonder sterke helft om de 3-0 winst veilig te stellen.

  Het was al bijzonder lang geleden dat Antwerp in eigen huis nog eens kon winnen, maar dat was er vrijdagavond niet aan te zien. De eerste speelminuten waren nog even een studieronde, maar daarna ging Antwerp er volledig voor.

  Het resultaat? Schitterend voetbal en een openingsdoelpunt voor Antwerp. Doelpuntenmaker is de uitblinker van de voorbije weken: William Owusu. Kortrijk kwam er niet meer aan te pas en Antwerp bleef maar zoeken naar een ander doelpunt. Joeri Dequevy kon de score verdubbelen en leek al op weg naar de winst.

  In de tweede helft kwam Kortrijk met meer moed en dus ook meer balbezit uit de kleedkamers.Voor grote kansen zorgde dat echter niet. Antwerp bleef geduldig afwachten en speculeerde toch vooral op de counter. Antwerp leek nog een penalty te gaan krijgen, de scheidsrechter wees naar de stip, maar de videoref greep in. Hij keerde de beslissing om. Uiteindelijk werd het toch nog 3-0 na een geniale ingeving van Rodrigues.

  Antwerp stijgt door de winst naar de vierde plek in de stand. Kortrijk blijft steken op de negende plek.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Antwerp viert feest: The Great Old boekt eerste thuiszege van het seizoen